Aanbod

Hosting

Je website moet natuurlijk wel online staan! Hiervoor heb je een hostingpakket nodig, en dit bied ik ook aan. Ik heb verschillende pakketten beschikbaar, van basic hosting tot aan een totaalpakket waarin ook wordt voorzien in het onderbrengen van je domeinnaam.

WordPress Website

Wil je voor jezelf beginnen, en heb je een website nodig voor je bedrijf? Of wil je misschien een webshop starten, een online portfolio maken of een blog schrijven?! Ik maak voor jou een prachtige website waar je trots op kunt zijn! Jij hoeft slechts de content aan te leveren en je wensen met mij te bespreken, dan zet ik iets moois voor je op.

Huisstijl

Ik help je graag een mooie huisstijl ontwikkelen zodat jij je straks goed kunt presenteren op je website, social media, je offertes en facturen en bijvoorbeeld visitekaartjes! Ik ben geen grafisch designer, maar ik kan al heel snel een simpel, basic iets neerzetten voor een aantrekkelijke prijs. Dan kan je snel van start! 


Klik hier om te bekijken wat ik al heb gemaakt

Advies en Coaching

Naast alle leuke dingen als website, visitekaartjes, Instagram ed. Komt er bij het opstarten van een onderneming nog meer kijken natuurlijk. Denk aan de KvK, Belastingdienst, Privacywet en noem maar op. Ik heb dit allemaal al eens gedaan, en help je graag door overzicht te creëren en tips te geven. Ik geef je adviezen, tips en kan je coachen op het moment dat je toch nog tegen dingen aanloopt. Naast de praktische zaken is ook je mindset van cruciaal belang, en ook hierin bied ik coachtrajecten aan. Zie hiervoor ook www.LiesbethBargerbos.nl 

Tarieven

Hosting

Basic

Alleen hosting

€10,- p/m

Plus

Hosting
met (WordPress) onderhoud

€20,- p/m

Compleet

Hosting en Domeinnaam via mij geregeld

Basic of Plus

+ Kosten domeinnaam*

*Kosten voor een domeinnaam kunnen variëren bijvoorbeeld afhankelijk van de extensie (.com, .nl, .nu)

WordPress Pakketten

De kosten voor een website zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website, denk bijvoorbeeld aan een webshop, portfolio, blog en dat soort dingen. 
Je kunt kiezen voor een pakket, of per uur (€45,- p/u)

small

·Basic WordPress website met enkele informatiepagina’s of een one-page.
·10 uur

€450,-

Medium

Een website met 5-10 informatiepagina’s zonder fratsen.
·15 uur

€675,-

Large

Een uitgebreide website met meerdere pagina’s en extra’s zoals bijvoorbeeld een portfolio, betalingsmodule, blog ed.
·30 uur

€1350,-

De kosten voor domeinnaam en hosting vallen buiten deze prijs.
Mocht je een totaalpakket willen, vraag gerust een offerte aan!

Huisstijl

De kosten voor het ontwikkelen van een huisstijl zijn helemaal afhankelijk van wat je wil! Heb je alleen een logo nodig? Mag ik je helpen met de hele opzet van je marketingmateriaal? Wil je ook een website?

Neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken, dan kan ik een mooie offerte voor je maken!

Contact

Je mag mij mailen, appen of bellen of gebruik het contactformulier hiernaast om me een bericht te sturen!

 

✆ 0652691020
✉ L.BARGERBOS@GMAIL.COM